Skip to content

Àgores

PROJECTE
ÀGORES

Des de l’ACMT us convidem a formar part del projecte àgores de musicoterapeutes de Catalunya. El projecte Àgores és una iniciativa impulsada per l’ACMT que pretén ser un punt de trobada per a les musicoterapeutes i els musicoterapeutes del nostre territori.

Consisteix en l’organització de trobades per a la relació i l’intercanvi d’experiències professionals, i ofereix recursos de formació contínua i creació d’enllaços professionals.

Un objectiu fonamental del projecte és la descentralització del gruix d’activitats que normalment es fan a la província de Barcelona. D’aquesta manera organitzem les trobades a les comarques de les quatre províncies.

La idea del projecte va néixer l’any 2010 i es va materialitzar a les terres de Tarragona. Durant uns quants anys, es van fer trobades per tot el territori, fins que va arribar la pandèmia frenant temporalment l’activitat. Actualment, gràcies a l’esforç, la il·lusió i l’interès d’algunes sòcies i socis, hem aconseguit reactivar el projecte, amb el suport de la Junta de l’Associació.

A les trobades els professionals gaudeixen d’un espai d’aprenentatge col·laboratiu i tenen l’oportunitat de compartir els seus projectes i visions, creant un ambient de familiaritat i bones pràctiques.

Anima’t a formar part d’aquest projecte i a donar visibilitat a la nostra professió!