Skip to content

#Compassats

compassats.com

Musicoterapeutes i músics voluntaris ens hem unit desinteressadament per fer arribar les seves peces, amb suggeriments terapèutics, i acompanyar els qui conviuen amb l’Alzheimer, ara que no poden relacionar-se més enllà de casa.

El projecte #Compassats neix per acompanyar els qui conviuen amb la malaltia de l’Alzheimer, afectats i cuidadors, que en aquests moments especials, no poden relacionar-se més enllà de casa.

L’hem impulsat desinteressadament des de SINGULAR, Música y Alzheimer, una consultora especialitzada en musicoteràpia per a persones afectades de demències i els seus cuidadors.

Us proposem activitats amb base musicoterapèutica a través de petits vídeos. Els suggeriments estan pensats, des de la nostra experiència, amb tota la cura i tenint presents a moltes persones que acompanyem en el dia a dia i amb qui ara no podem estar.

El projecte compta amb la valuosa col·laboració de músics voluntaris  (aficionats i professionals), de totes les edats i estils, que estan aportant el seu talent i escalf per fer arribar, la música a casa de persones afectades per l’Alzheimer.

La iniciativa, que va començar de manera molt senzilla, ha anat creixent en pocs dies amb l’adhesió d’organitzacions, professionals i persones del món de la salut, de la televisió, el periodisme i l’àmbit cultural, que estant donat el seu suport.