Skip to content

El Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya reconeix la Musicoteràpia amb l’obertura d’un grup de treball

El Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya ha presentat aquesta setmana un nou grup de treball dedicat a la Musicoteràpia.  Format per Psicòlegs-Musicoterapeutes, aquest grup té com a objectiu principal donar a conèixer aquesta disciplina a la resta de professionals de l’àmbit de la psicologia clínica, establint una xarxa que faciliti el coneixement i la divulgació dels seus beneficis en diferents àmbits professionals on la psicologia ja hi és present.
L’acte, que va tenir lloc dimecres 4 de desembre, va estar presidit per Núria Escudé, Directora del Màster de Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona, i va comptar amb la participació de Cristina Rubio, Cristina Villafranca, Egoitz Urberuaga i Mar Gracia, impulsors del grup de treball.  Entre els assistents hi havia la Dra. Serafina Poch, iniciadora de la Musicoteràpia al nostre país i el Dr. Jordi A. Jauset, expert en els efectes i aplicacions científiques del so i la música com eines terapèutiques.
L’ACMT, que també va ser present a l’acte, felicita i recolza al COPC i al grup de treball en aquesta excel·lent iniciativa, sense dubte un pas més per al creixement i reconeixement de la professió.