El Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya ha presentat aquesta setmana un nou grup de treball dedicat a la Musicoteràpia.  Format per Psicòlegs-Musicoterapeutes, aquest grup té com a objectiu principal donar a conèixer aquesta disciplina a la resta de professionals de l’àmbit de la psicologia clínica, establint una xarxa que faciliti el coneixement i la divulgació dels seus beneficis en diferents àmbits professionals on la psicologia ja hi és present.
L’acte, que va tenir lloc dimecres 4 de desembre, va estar presidit per Núria Escudé, Directora del Màster de Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona, i va comptar amb la participació de Cristina Rubio, Cristina Villafranca, Egoitz Urberuaga i Mar Gracia, impulsors del grup de treball.  Entre els assistents hi havia la Dra. Serafina Poch, iniciadora de la Musicoteràpia al nostre país i el Dr. Jordi A. Jauset, expert en els efectes i aplicacions científiques del so i la música com eines terapèutiques.
L’ACMT, que també va ser present a l’acte, felicita i recolza al COPC i al grup de treball en aquesta excel·lent iniciativa, sense dubte un pas més per al creixement i reconeixement de la professió.