Skip to content

Proposta d’actuació conjunta

Benvolgudes sòcies i socis

Com a Junta de l’associació Catalana de Musicoteràpia ens agradaria presentar una proposta conjunta com a musicoterapeutes.

 Un cop finalitzi aquest període de confinament seguirà la necessitat de tenir cura de les persones de diversos col·lectius. Pensem en grups que ara mateix poden estar exposats a situacions estressants, que segurament poden necessitar un espai per expressar emocions i sentiments o simplement, espais per retrobar-se i reprendre trobades  posades en espera durant aquest temps.

Creiem que és una bona oportunitat de colaboració pels musicoterapeutes.

Els destinataris de les accions, poden ser els mestres de l’escola que miren de mantenir el contacte amb els seus alumnes; personal sanitari o assistencial que seguirà necessitant tot el nostre suport mentre recuperin l’estabilitat o, un grup d’amics o companys de feina que han de pensar en el seu futur.

Les accions que proposeu poden ser molt diverses, per exemple:

– Una trobada per, mitjançant cançons, explorar emocions i sentiments.

– Una oportunitat de trobar-nos amb instruments per improvisar i pensar com afrontem l’impacte de l’experiència viscuda i el que tenim per davant.

– Una invitació a estar junts i mitjançant el moviment celebrar l’oportunitat de retrobar-nos.

– Una combinació de totes aquestes idees.

 Pensem en l’efectivitat d’aportacions petites i personals.

Farem servir diversos canals per fer visible aquesta actuació conjunta i les seves accions individuals.

El primer que caldria, seria que entreu a la pàgina web de l’associació catalana de musicoteràpia i ens envieu la vostra voluntat de participar. Trobareu un espai habilitat per dir-nos que voleu sumar-vos i, si la teniu clara, compartiu una proposta. Si encara heu d’acabar la proposta en els propers dies tindrem a la mateixa pàgina web un llistat de possibles accions i  ajudar-vos a pensar a qui les podeu adreçar.

Si voleu participar envieu-nos el vostre nom i correu electrònic al formulari:

https://bit.ly/2JDB3aQ

Tenim un recurs potent que pot fer créixer exponencialment el benestar i la salut que els musicoterapeutes podem facilitar.

Ens agradaria molt comptar amb la vostra implicació en un moment en què és necessari que, sense perdre de vista el nostre espai més proper, pensem a dur a terme un servei com a col·lectiu.