Skip to content

VALORACIÓ de les III JORNADES CATALANES de MUSICOTERÀPIA

Èxit de participació, organització i implicació pert part dels professionals i assistents en les III Jornades catalanes de Musicoteràpia que es van dur a terme el 18 i 19 de Maig de 2013.

La temàtica al voltant de la qual van girar la major part de les ponències, Musicoteràpia en Psiquiatria, va aplegar molts professionals pioners en la matèria ( p.ex, la Doctora Serafina Poch ) que exposaren els seus treballs àmpliament desenvolupats des de la recerca fins a la pràctica clínica i hospitalària.

Les Jornades ens van deixar ponències molt interessants i rellevants, a més, dintre del món de la Musicoteràpia Autorrealitzadora, Educativa, Creativa, amb persones sense sostre, en modificació de conducta, estrés docent i, fins i tot, dintre dels Mitjans de Comunicació. La tesina de la companya Mireia Serra i, finalment, el Concert de Mauro Paganini van concloure les Jornades.

L’endemà diumenge es va dur a terme l’elecció de la Nova Junta directiva de l’Associació catalana de Musicoteràpia.

Gràcies a tots els assistents; us animem a seguir participant en properes edicions de les Jornades catalanes de Musicoteràpia.