Skip to content

El soci David Lanau presenta a les VII Jornades de Psicoanàlisi relacional

El treball sobre musicoteràpia i migració del soci David Lanau ha estat seleccionat per a presentar-se en les pròximes Jornades de Psicoanàlisi Relacional: “Las raíces que nos unen: una mirada clínica a la riqueza de las diferencias: raza, género, idioma, cultura”.

L’article presentat amb el títol “Musicoteràpia Relacional com a espai potencial en la multiplicitat de pertinences” ha estat seleccionat pel comitè científic de les VII Jornades de IPR per a la seva lectura en la 1a Taula de Comunicacions: Variables interculturals i de gènere en psicoteràpia psicoanalítica relacional.

Aquest treball és el resultat d’una musicoteràpia que incideix en la idea d’una “multiplicitat de pertinences” sobre la qual el migrant pot integrar la realitat del nou país de residència amb el seu país d’origen, i preservar la seva salut mental.

Cal dir també, que és una bona ocasió per a introduir —i posar en valor— la musicoteràpia en altres àmbits terapèutics com el de la Psicoteràpia Relacional.

Les Jornades de Psicoanàlisi Relacional tindran lloc a Guadalajara els dies 21 i 22 d’abril de 2023 i, la presentació de la 1a taula de comunicacions serà el 22 a les 13h i estarà moderada per Rosa Domínguez.

Per a més informació, consulta de programa i inscripcions podeu clicar el següent enllaç: https://www.psicoterapiarelacional.es/VII-Jornadas-IPR-2023-Siguenza/Programa