Afegir activitat
Activitats finalitzades
Self Experience Musicoteràpia
Taller
Presencial
Organitza: Huella Sonora
Centre Psiquesonora. C/Valle del Silencio, 28, 28039 Madrid
28 de gener de 2023
Sessions grupals supervisades de Self Experience per a musicoterapeutes i estudiants de musicoteràpia. Estratègies per a la pràctica clínica diària. Descomptes per a estudiants, persones en situació d'atur i socis/es d'associacions de MT.
Més informació
KeKeÇa a Barcelona
Taller
Presencial
Organitza: Escola Luthier de Música i Dansa
Escola Luthier de Música i Dansa. C/ de Balmes, 53 principal.
28 i 29 de gener de 2023
Basat en l'enfocament de KeKeÇa «el moviment que crea so», proposta de dos tallers de matí sota el títol: «Circle Songs with Body Percussion: Rhythm patterns from Anatolia and Balkans» (+16 anys) i «Body Music Games for Families» (+7anys).
Més informació
Socis/es
Webinar "Musicoteràpia per a persones amb demència i els seus cuidadors/es"
Xerrada
Online
Organitza: Musictherapy Consulting
24 de gener de 2023 de 12 a 15h (hora de NY)
Com es pot transformar a través de la musicoteràpia la vida de les persones amb demència i d’aquells/es que les cuiden? A través d’aquest webinar amb ponents internacionals com Kendra Ray, Ayelet Dassa i Melissa Mercadal se’n parlarà. És la primera xerrada de diverses programades per aquest 2023 per Musictherapy Consulting.
Més informació
Socis/es
Connecta i Ressona
Taller
Presencial
Organitza: Ressonant
C/ de Rocafort 67, planta A-4, 08015, Barcelona
24 de gener de 2023
Us proposem 8 sessions grupals els dimarts de febrer a abril, guiades i dissenyades per professionals de la musicoteràpia, la sonoteràpia i el coaching. L'objectiu és d'ajudar-vos a desconnectar de la rutina per reconnectar amb vosaltres mateixes. Farem dinàmiques i jocs creatius i d'expressió mitjançant la música i la pròpia veu. Per tal que pugueu provar que farem, us oferim una sessió gratuïta!
Més informació
Socis/es
Webinar "Recomanacions de bones pràctiques per a l'ús de la música amb infants i joves amb trastorns de la consciència"
Xerrada
Online
Organitza: Cambridge Institute for Music Therapy Research
12 de desembre de 2022 – 18.30 h a 19.30 h
El dilluns 12 de desembre, de 18.30h a 19.30h, el Cambridge Institute for Music Therapy Research (CIMTR) de l'Anglia Ruskin University, acollirà la taula rodona: «Recomanacions de bones pràctiques per a l'ús de la música amb infants i joves amb trastorns de la consciència», presentada per Anna Menén, la professora Wendy Magee, la Dra. Valerie Paasch i el Dr. Jonathan Pool. Aquest esdeveniment és g
Més informació
Socis/es
Taller: "Digue'm quina música escoltes i et diré com ets"
Taller
Presencial
Organitza: Ressonant
C/ Rocafort 67, planta A-4, BCN
22 de novembre de 2022
Ressonant dedica un espai setmanal de contacte amb la música des d'una vessant terapèutica. Oferim recorreguts vivencials a través de diferents eines de Musicoteràpia. En el taller que oferim el dimarts 22/11 farem servir un qüestionari d'autoconeixement, veurem la relació entre el nostre comportament i les nostres preferències musicals i explorarem la diversitat de caràcters amb jocs musicals i e
Més informació
9è dia Europeu de la Musicoteràpia
Jornades
Online
Organitza: AAMT
15 de novembre de 2022
Musicoterapeutes de tot Europa i especialistes en el camp de la música i la salut, realitzaran jornades de portes obertes i organitzaran tallers. Algunes d'aquestes activitats es realitzaran la setmana anterior o posterior al dia 15. Si tens alguna proposta que vulguis compartir per celebrar aquest dia, envia'ns un correu a acatmtp(a)gmail.com, per publicar-ho a la web europea.
Més informació
FÒRUM 2022: Música i Salut
Jornades
Presencial i online
Organitza: Acadèmia Catalana de la Música
10, 11 i 12 de novembre de 2022
Els propers 10, 11 i 12 de novembre l'Acadèmia celebrarà el seu sisè Fòrum Anual, aquest any dedicat a les relacions entre la música i la salut, que es dividirà en 3 jornades diferents.
Més informació
Jornades Internacionals de Música i Neurologia ‘Arts i Salut’
Jornades
Presencial i online
Organitza: ESMUC
Edifici de L'Auditori (carrer de Padilla 155)
11 i 12 de novembre de 2022
L’ESMUC organitza les Jornades Internacionals de Música i Neurologia ‘Arts i Salut’, adreçades a professionals de les arts, de l’educació i de la medicina. En aquesta VII edició es vol posar èmfasi en la professió musical i els problemes de salut que se’n deriven. 5 invitacions per a socis/es que s'entregaran per ordre de petició. Termini: 4/11. Envia'ns un correu a acatmtp(a)gmail.com
Més informació
Socis/es
Publicació del nou llibre de Conxa Trallero
Activitat
Online
Organitza: Musicoterapia autorealizadora
Octubre de 2022 (En actiu per a peticions)
La sòcia Conxa Trallero, ha publicat el llibre «Música y habilidades personales. Experiencias musicales para descubrirlas y potenciarlas», format per dos volums, un destinat al professional (docent o musicoterapeuta) i un altre dirigit als usuaris (alumnes o participants en sessions de musicoteràpia). Distribució gratuïta fent petició a: mta(a)musicoterapia-autorrealizadora.net
Més informació
ACMT
X edició de les Àgores de Musicoterapeutes de Tarragona
Jornades
Presencial
Organitza: Comissió d'Àgores de Tarragona / ACMT
Casa de Cultura Blanca d'Anjou, l'Hospitalet de l'Infant
Dissabte 22 d'octubre del 2022
El proper dissabte 22 d'octubre, a partir de les 10.30h, es farà la desena edició de les Àgores de Musicoterapeutes de les comarques de Tarragona, a la Sala Ferré i Malet (Casa de Cultura Blanca d'Anjou) de l'Hospitalet de l'Infant.
Més informació
Socis/es
Música participativa a la Festa de L'Associa't de la Mercè 2022
Taller
Presencial
Organitza: Ajuntament de Barcelona
Casal d'Entitats Mas Guinardó
24 de setembre del 2022
El proper 24 de setembre, dia de la Mercè, tindrà lloc a Barcelona una activitat musical participativa organitzada per l’ACMT, en el marc de la Festa de les Associacions, al Casal Mas Guinardó, entre les 19h i les 20h.
Més informació
ACMT
Assemblea general de l'ACMT + Formació Body Percussion
Jornades
Presencial
Organitza: ACMT
Centre Cívic Can Felipa
16 de juliol de 2022
El dissabte 16 de juliol tindrà lloc l'Assemblea general de l'ACMT al Centre Cívic Can Felipa (Poblenou). Començarem amb la Formació Body Percussion amb Özgü Bulut de 10 a 11.45h (10€ soci/a – 15€ no soci/a) i a continuació, es realitzarà l'assemblea de 12.15 a 13.30h.
Més informació
Formació HHBGIM – Mètode Bonny d’Imatge i Música
Formació
Presencial
Organitza: ADIMTE
Del 12 al 15 de juliol de 2022
El mètode Bonny d'Imatge i Música és una teràpia integrativa que facilita l'exploració de la consciència mitjançant programes de música clàssica seqüenciats específicament per estimular i obtenir experiències internes que condueixen a una transformació holística.
Més informació