Skip to content

Serveis a socis/es

Finançament de projectes de musicoteràpia presentats en convocatòries anuals, amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament d’aquests a través d’un ajut econòmic.

Són valorats amb l’assessoria d’experts que ajuden a revisar les propostes presentades.

Consulta els projectes premiats de la primera edició.

AJUTS PROJECTES MT

SUPERVISIÓ

Entenem que en el procés d’afirmar la musicoteràpia com a professió , la supervisió juga un paper força important. És recomanable, per la bona salut de la nostra pràctica, caminar acompanyat.

Més enllà de l’acreditació professional entenem la supervisió com una pràctica a impulsar i augmentar la sensibilitat d’aquesta necessitat entre els associats.

Aquest impuls arribarà, d’una banda, creant un directori de supervisors, així com a destinar recursos per fer aquesta pràctica més accessible als socis.

La pràctica de la musicoteràpia posa de manifest la necessitat
d’estar-nos actualitzant constantment
com a professionals. Les
situacions canviants i les necessitats professionals no són estàtiques.

Oferir cursos i jornades de formació atenent a la demanda dels socis és una de les finalitats de l’Associació.

Una activitat que desenvolupem a jornades presencials i webinars, per abordar diversos temes relacionats amb l’exercici professional.

FormACIÓ CONTINUADA

ASSESSORAMENT ADMINISTRATIU I LEGAL

L’actual escenari professional dels musicoterapeutes, comporta l’oferiment de serveis a tercers en que convé tenir informació acurada al voltant de la gestió administrativa, legal i comptable relacionada amb la nostra feina.

L’associació, en concert amb una assessoria especialitzada, ofereix el servei d’orientació als socis en les àrees fiscals i comptables, i promou la formació també al voltant d’aquests aspectes.

Per poder fer visible la feina que, les i els musicoterapeutes fan, el lloc web destina una secció de directori, on hi  podreu trobar una petita biografia dels qui fan aquesta feina, així com la seva experiència i àrea d’especialització, i un correu per a poder contactar-hi.

DIRECTORI DE MUSICOTERAPEUTES