Skip to content

El soci Sergi Muñiz premiat amb una beca per a projecte de Musicoteràpia

EL SOCI SERGI MUÑIZ HA ESTAT PREMIAT AMB UNA BECA PER A UN PROJECTE DE MUSICOTERÀPIA

Obtenció del 1r premi en la XVI edició de les Beques de la Fundació Docència i Recerca Mútua Terrassa per a projecte de Musicoteràpia

La Comissió d’Investigació de la Fundació Docència i Recerca Mútua Terrassa, ens va atorgar el 1r premi en la seva XVI edició de les beques per a projectes d’investigació en l’àmbit de l’atenció Socio-Sanitària.

És un projecte de tres anys de duració conjunt amb el departament de psicologia i es titula “Efecte de la musicoteràpia neurològica en les funcions cognitives i l’estat d’ànim de persones amb trastorn neurocognitiu lleu-moderat: estudi aleatoritzat”.

L’estudi va ser aprovat pel Comitè d’Ètica d’Investigació Clínica de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa i actualment ja l’estem desenvolupant en dos centres de la Fundació Vallparadís. Pretén ser una aportació científica al camp d’estudi en qüestió, aportant rigor metodològic i aplicabilitat clínica.

Esperem poder comunicar els resultats aviat i segur que permetran objectivar els efectes en la cognició i estat d’ànim de la musicoteràpia neurològica.

Aquest premi és un incentiu al treball que habitualment realitzo i que dona molt valor al projecte de musicoteràpia que estic portant a terme. Son moments d’un treball molt intens, però alhora molt gratificant.

Sergi Muñiz – soci de l’ACMT